Aquest blog

L’actualitat literària, les novetats editorials, tècniques per escriure ficció, serveis que puc prestar, informació sobre com autoeditar-se amb garanties… tot això al meu blog!

Per escriure, en principi, no cal gaire faramalla. Aquests braços son els de Hemingway, treballant. Si cliqueu a la foto la veureu sencera en una nova finestra.

Aquest blog va de escriure i llegir en català. El món editorial genera notícies a un ritme vertiginós. Només en l’apartat de novetats parlem de centenars de títols cada mes. I, malgrat tot, els medis de comunicació generalistes no es fan ressò de la major part d’aquest batibull d’informacions sobre els llibres, els autors, els editors i els interessos dels lectors.

D’altra banda, hi ha milers de persones escrivint i llegint. Sovint volen estar al cas del que es cou en el món on els agrada viure una part important del seu temps. Aquesta web no vol cobrir totes les seves necessitats, perquè tampoc té els recursos per fer-ho. Però si que aspira a ser un lloc on les persones que llegeixen i escriuen en català puguin captar continguts diversos -i, potser, dispersos- sobre aquest planeta tan difícil de visitar que és la literatura en català i tot allò que genera.

És, cal dir-ho, la meva web. La web d’una persona que ofereix serveis en aquest camp, perquè té l’experiència acumulada i el saber per fer-ho amb garanties. El blog és, per a mi, una finestra per poder parlar amb persones que comparteixen la meva passió, i que poden ser, arribat el cas, beneficiaris dels meus serveis. Regularment, trobareu notícies, reportatges, entrevistes, opinions, ressenyes, seguiment de novetats editorials o informació sobre els meus serveis editorials i d’autoedició.

Espero que pugueu fer-ne un ús profitós!