SM i Cruïlla posen en marxa un concurs per aprendre jugant

sm

SM Cruïlla acaben de posar en marxa un concurs molt especial, a escala nacional, per a premiar a la millor classe. Per a això, convida a participar els docents de Primària de tota Espanya perquè demostrin el nivell dels seus alumnes, que hauran de competir amb altres classes posant a prova tot el que estan aprenent.

Els Atrapa Reptes és un concurs d’SM i Cruïlla  per a alumnes i alumnes de 1r a 6è de Primària amb més d’un centenar de premis. Les classes s’enfrontaran a reptes digitals divertits i curriculars que estimulen l’aprenentatge més experiencial i competencial, així com les competències digitals, i potencien valors com la competitivitat, el treball en equip i la cooperació.

Com pots participar?

Si ets tutor o tutora d’una aula de Primària, t’animem que t’apuntis amb la teva classe, perquè els teus alumnes demostrin els seus coneixements de Llengua, Matemàtiques, Medi i Socials competint amb altres aules del mateix curs. La inscripció estarà oberta des del 15 de febrer fins al 15 de març.

Reptes setmanals per a posar a prova als teus alumnes

La primera fase del concurs comença l’1 març, i cada setmana els reptes tractaran sobre una assignatura troncal.

Tots els dilluns podreu consultar el rànquing de la vostra classe i els punts obtinguts aquesta setmana. Perquè us pugueu familiaritzar amb l’eina, des del dia 15 de febrer podreu entrar i practicar amb els jocs interactius per a aprendre més sobre aquesta matèria.

A la finals de març es tanca la primera fase del concurs i es determinen els guanyadors autonòmics. L’aula de cada curs amb més puntuació passa a la segona fase, que comença el 19 d’abril i finalitza el 30 d’abril. Tres dies després coneixerem les aules guanyadores nacionals de cada curs i al millor col·legi de tota Espanya, que serà aquell que aconsegueixi una puntuació més alta.

Els Premis

Els Atrapa Reptes tenen més d’un centenar de premis per a alumnes, docents i centres, i només per inscriure’t podràs participar al costat de la teva classe en el sorteig d’un gran premi: una pissarra digital per a l’aula.

Guanyadors de rondes autonòmiques

Cada comunitat autònoma tindrà una aula guanyadora per cada curs de Primària, els premis seran:

  • Premi per a l’aula: d’una caixa Apprender, que inclou una subscripció de tres mesos a Apprender, un entorn d’Apps educatives, avalades pedagògicament, per a continuar aprenent jugant. A més, ve amb una samarreta màgica de Bodi Planet, que et permetrà veure l’interior del cos com si tinguessis raigs X en els ulls, i uns cubs interactius de PleIQ, de realitat augmentada, que estimulen les intel·ligències múltiples.
  • Premi per a cada alumne: subscripció gratuïta a Apprender durant tres mesos.

Guanyadors nacionals

Les aules i els alumnes que major puntuació hagin obtingut en cada curs rebran els següents premis:

  • Premi per a l’aula: una tauleta. Samsung S6 Lite
  • Un robot mBot, un kit STEAM de robòtica
  • Premi per cada alumne: caixa Apprender.

Guanyador dels centres

El centre que obtingui la puntuació més alta després de sumar els punts de les seves aules participants obtindrà el següent premi:

  • Premi par al centre: una pantalla interactiva de 65” per dibuixar i escriure a la manera tradicional, però en format digital.
  • Tres tauletes Samsung S6 Lite

A més, entre tots els col·legis que s’hagin apuntat a Els Atrapa Reptes, sortejarem una pissarra digital Smart.

Thrivu, la comunitat educativa d’SM i Cruïlla

Per a poder participar en el concurs has d’inscriure’t en Thrivu, la plataforma comunitària d’aprenentatge i acompanyament per a docents d’SM i Cruïlla.

Thrivu dóna suport al professorat amb eines digitals que faciliten l’educació, amb contingut de qualitat en una xarxa de comunicació on intercanviar dubtes, reflexions o inquietuds. Ja compta amb més de 500 recursos gratuïts per a cada etapa educativa (Infantil, Primària i Secundària).

Si ets professor de Primària, introdueix el joc en classe amb Els Atrapa Reptes. De manera grupal, els teus alumnes resoldran proves motivadores i estimulants mentre competeixen amb altres companys d’altres col·legis.

Un concurs amb molts premis sense deixar d’aprendre jugant.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles sobre el mateix tema

Scroll to Top