Va tenir lloc la Sisena Jornada per a docents de llengua i literatura a secundària

aula

La gramàtica a l’aula: què fem amb el verb a secundària?

Aquesta trobada, que organitzem amb el nostre equip Llengua i literatura a Secundària, està dedicada al tractament del verb a les aules. La Jornada té com a objectiu propiciar un espai de reflexió i de propostes sobre l’ensenyament i l’aprenentatge de la gramàtica a l’ensenyament secundari obligatori, amb un enfocament que parteix de l’ús de la llengua en situacions discursives determinades i de la reflexió sobre els fenòmens lingüístics que s’hi donen. 

PROGRAMA

09.00 Obertura de la secretaria per a la recepció de participants

09.30 Presentació de la jornada

09.45 Conferència inaugural: L’avaluació en l’ensenyament i l’aprenentatge de la gramàtica
A càrrec de Teresa Ribas, professora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials de la UAB.
  11.15 Descans

11.45 Ponència: Gramàtica, literatura i vida
A càrrec de Rosalía Delgado, professora de llengua castellana i literatura a Secundària i coordinadora de l’Equip ICE Llengua i literatura a secundària.
12.30 Ponència: Els verbs en la premsa
A càrrec de M. Carmen Gracia, professora de llengua castellana i literatura a Secundària i membre de l’Equip ICE Llengua i literatura a secundària. 
13.15 Presentació: Posem la lupa a les classes de llengua i literatura (Blog de l’equip)
A càrrec de Matilde Aparicio, professora de llengua castellana i literatura a Secundària i membre de l’Equip ICE Llengua i literatura a secundària.
13.45 Cloenda


Lloc de realització: Casa Convalescència. Barcelona.
Data: 8 de febrer de 2020
Preu: 20 €

Es faran gravacions i fotos de tota la trobada.

Aquesta activitat està reconeguda com a Formació Permanent del Professorat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.Per obtenir la certificació haureu de signar els fulls corresponents, que trobareu a la secretaria de la Trobada fins a les 12h. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles sobre el mateix tema

Scroll to Top