vaive.cat

Som una empresa de serveis d’edició que treballem en la creació d’un portal de recursos per a persones que escriuen en català, siguin aficionades o professionals

Els serveis de vaive

Llibres d’encàrrec

Redacció i edició de biografies, llibres de records i d’històries viscudes, tant personals com de col·lectius o empreses, amb un mètode de treball fonamentat en la teva informació.

Serveis d’autoedició

Acompanyament en l’escriptura, correcció ortotipogràfica, traducció, il·lustració, disseny i maquetació, impressió, distribució i assessorament en la comercialització del teu llibre.

Serveis d’Internet

Des del plantejament del teu web o blog d’autor o de llibre, disseny, contingut de les xarxes, monitorització, SEO, contingut editorial, fins a l’administració del teu allotjament.


Blog


Contacte

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades estan incloses en un fitxer titularitat de Jaume Graupera Vilanova, amb l'objectiu de mantenir les nostres relacions comercials. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició, adreceu-vos per escrit a Jaume Graupera Vilanova, c. Javier de Castaños, 76, 1er., 08302 MATARÓ (Barcelona) o per correu electrònic mitjançant aquest formulari junt amb la seva identificació a través del DNI.
Scroll to Top