Experiències d’arxiu

Experiències d'arxiu

A través de petits vídeos d’un minut o poc més, una vintena de testimonis us parlen de com ha estat la seva “experiència d’arxiu” amb l’Arxiu Nacional de Catalunya. Són un grup representatiu de persones que han interactuat amb nosaltres al llarg de molts anys, sovint intensament, com a usuaris, com a dipositants d’arxius o com a col·laboradors en les feines de conservació, difusió i accés als nostres fons documentals, d’origen públic i privat.

Hi trobareu les aportacions d’algunes cares conegudes, representants institucionals, professionals de la investigació i la docència universitària, periodistes, gent d’entitats de memòria i responsables d’altres centres que conserven patrimoni i han col·laborat amb nosaltres. L’objectiu és fer-vos gaudir de la Setmana Internacional dels Arxius i alhora compartir experiències d’usuaris de l’Arxiu Nacional de Catalunya, durant aquests 40 anys d’existència, que enguany celebrem.

Experiències d’arxiu, que formen part de la memòria vital de la nostra institució.

Prepareu-vos, perquè a través de les seves veus podreu descobrir que un arxiu és molt més que un magatzem ple de documents…

No us ho perdeu!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles sobre el mateix tema

Scroll to Top