CEDRO aprova un nou fons COVID-19

logo

La Junta Directiva de CEDRO ha aprovat un nou fons COVID-19 per als autors i editors que siguin socis de l’entitat. L’objectiu d’aquesta iniciativa és continuar donant suport a tots dos col·lectius en aquesta difícil situació econòmica causada per la pandèmia.

S’hi poden presentar els autors socis de CEDRO que compleixin les condicions següents:

 1. Que, amb motiu de la crisi sanitària, hagin experimentat una pèrdua econòmica derivada d’algun dels esdeveniments com:
  • Cancel·lació de la publicació d’obres literàries, cientificotècniques i acadèmiques o de la seva comercialització.
  • Cancel·lació o reducció significativa dels ingressos de propietat intel·lectual derivats de participacions remunerades en tallers, seminaris, taules rodones, cursos, jornades, etcètera.
  • Cancel·lació o reducció significativa dels ingressos de propietat intel·lectual derivats de col·laboracions remunerades en premsa o altres publicacions periòdiques.
  • Cancel·lació o reducció significativa dels ingressos de propietat intel·lectual derivats de la participació en altres esdeveniments literaris remunerats.
  • Cancel·lació o reducció significativa de drets de propietat intel·lectual derivats d’activitats com tertúlies en ràdio i televisió, programes especialitzats o jurat en concursos literaris.
  • Cancel·lació d’encàrrecs de traducció d’obres literàries, cientificotècniques i acadèmiques.
 2. Que els seus ingressos el 2020 no hagin estat superiors a dues vegades el salari mínim interprofessional.
 3. Avaluació de la situació econòmica després de la pandèmia.

Per optar-hi cal emplenar l’imprès de la convocatòria i fer-lo arribar a CEDRO juntament amb una còpia de les declaracions d’IRPF dels exercicis 2018, 2019 i 2020. Per a l’any 2020 serà vàlida provisionalment una declaració jurada que justifiqui els ingressos, fins que sigui possible aportar la documentació pertinent. També cal presentar els justificants de cancel·lació dels esdeveniments o supressió de contractes referits en les condicions. El lliurament s’ha de fer per correu electrònic (asanz@cedro.org) o postal (a les oficines de Madrid o Barcelona).

Totes les peticions seran estudiades per la Comissió d’Ajudes Assistencials de CEDRO. Consulta la informació al web de l’entitat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Més articles sobre el mateix tema

Scroll to Top