vaive : el projecte

El sistema editorial a Catalunya no coincideix estrictament amb el sistema editorial en català. Catalunya, i molt especialment Barcelona, és una referència fonamental per entendre l’abast de l’edició en castellà i en català.

Tanmateix, el llibre català, com a reflex obvi de la llengua, té unes especificitats i necessitats pròpies que, si no es singularitzen, acaben definint la situació del la realitat del llibre en català com a una manifestació cultural subordinada a les exigències dels agents que operen en el mercat global del llibre.

vaive respon a aquestes especificitats i a aquestes necessitats. Vol ser un mitjà de comunicació que reculli l’actualitat del llibre en català. És una iniciativa personal, amb vocació d’esdevenir un instrument construït sobre una xarxa de complicitats: les mateixes que conformen tot el sistema editorial en català.

Us convido a participar-hi, perquè estic convençut de que, si funciona, beneficiarà el conjunt agents que conformen la cadena del llibre en català.

Preguntes i respostes sobre vaive


Les preguntes que vagi rebent en els propers dies s’aniran incorporant en aquest llistat, amb les seves corresponents respostes. A més, les que siguin formulades privadament, tindran la seva resposta a través del mateix sistema privat en què hagin estat formulades.

Com pots participar-hi?


Informa’t

Assabenta’t de qui sóc, del contingut del meu projecte i en què penso que pot beneficiar-te que funcioni.

Opina

Pots fer-me arribar els teus comentaris o opinions, també per ajudar-me a fer més útil aquesta revista.

Envia informació

Voldria fer servir informació real per provar les funcionalitats de la pàgina i el procés de recollida d’informació.

Pots fer servir la meva pagina de contacte per demanar-me informació, fer-me arribar els teus comentaris o opinions o fer-me arribar els teus continguts, en el benentès que vaive estarà unes setmanes en període de proves, i no serà visible pels motors de cerca, com Google. Però serà benvingut, perquè prefereixo fer les proves amb informació real.

Tant si treballes en l’edició, com en la distribució, si escrius, si vens, si llegeixes i t’interessa el contingut d’aquest projecte, estaré molt agraït per la teva col·laboració.

Scroll to Top